απολυμάνσεις & απεντομώσεις Βούλα – Βάρη – Βάρκιζα – Βουλιαγμένη

Κοριοί απολύμανση & Kαταπολέμηση

 URL Τίτλος Λεζάντα

Αντιμετώπιση κοριών με σύγχρονες μεθόδους

Η αναζωπύρωση των κοριών τα τελευταία χρόνια έχει αναβιώσει ένα παλιό εφιάλτη. Σχεδόν εξαφανισμένοι μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, η απαγόρευση του DDT (ενός ισχυρού εντομοκτόνου του 19ου αιώνα) και η αύξηση των διεθνών μετακινήσεων είναι σε μεγάλο βαθμό οι κύριες αιτίες για την επανεμφάνιση τους. Αυτά τα ενοχλητικά έντομα, μπορούν πλέον να βρεθούν σχεδόν οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, αεροπλάνων, κινηματογράφων και ακόμη και πολυκαταστημάτων.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Αν υποψιάζεστε ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Apolymanseis.me. Θα διεξάγει λεπτομερή επιθεώρηση των κοριών για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Εάν εντοπιστεί μόλυνση, θα σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την πλήρη απομάκρυνση και τον έλεγχο των κοριών. Με λίγα λόγια θα κάνουμε απεντόμωση για κοριούς! αποτελεσματικός έλεγχος των κοριών είναι ζωτικής σημασίας, και οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα κάνουν τη δουλειά σωστά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Κοριοί απολύμανση & Kαταπολέμηση. Με τα πιο σύγχρονα φάρμακα, 100% ακίνδυνα και αποτελεσματικά. Η εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση των κοριών. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με τα έντομα, έχουμε αναπτύξει μεθόδους και συστήματα τα οποία σας εγγυούνται το επιθυμητό αποτέλεσμα σε λογική τιμή.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε για τους κοριούς είναι η πιο σύγχρονη για τα ελληνικά δεδομένα χωρίς να σας βάζει σε περιττά έξοδα και κόπο.

Κοριοί – Εντοπισμός & Kαταπολέμηση

Οι κοριοί είναι μικρά πεπλατυσμένα αιμομυζητικά άπτερα έντομα, μεγέθους 4-5 χιλ. Ανήκουν στην τάξη Hemiptera και οικογένεια Cimicidae. Υπάρχουν πολλά είδη κοριών, τα περισσότερα είναι παράσιτα πτηνών, μερικά παράσιτα νυχτερίδων και άλλα παράσιτα τρωκτικών. Τα δύο που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τα οποία μοιάζουν στην μορφολογία και βιολογία είναι:
Cimex lectularius L: Eίναι το μοναδικό είδος που απαντάται στην Ελλάδα.
Cimex hemipterus Fabr.: Απαντάται μόνο σε τροπικές περιοχές.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s