ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ

Αποφράξεις Γλυφάδα 210 93 19 000

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Η Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα είναι ένας τοπικός πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων για να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες καθαρισμού αποχέτευσης.

Στην Αποφράξεις Γλυφάδα είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών επιθεώρησης αποχετεύσεων που παρέχουμε. Οι πελάτες μας στην Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές μας εμπιστεύονται για τις υψηλής ποιότητας, προσιτές υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα.

Όταν μια γραμμή αποχέτευσης έχει σπάσει, βουλώσει ή παρεμποδιστεί από ρίζες δέντρων, επισημαίνουμε το πρόβλημα στην περιοχή όπου θα πρέπει να γίνει επέμβαση, για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Χρησιμοποιούμε μια ειδική, ψηφιακή κάμερα στο εσωτερικό των σωλήνων, για να βρούμε την ακριβή θέση του προβλήματος. Μπορούμε επίσης να καταγράψουμε τη συσσώρευση λίπους, τα ξένα αντικείμενα κ.λ.π. που επίσης επηρεάζουν τη ροή του νερού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε όλη την αυλή σας για να προσπαθήσετε να βρείτε το πρόβλημα.

Η παροχή υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο και εντοπισμός προβλημάτων των γραμμών αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.
  • Τακτική, προληπτική συντήρηση των σωλήνων και των φρεατίων
  • Υπηρεσίες καθαρισμού με υδροβολή με υψηλή πίεση νερού
  • Αποφράξεις σωλήνων αποχέτευσης
  • Αντλήσεις υδάτων

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις γραμμές αποχέτευσης σας σε ασφαλή κατάσταση λειτουργίας

Από τη δεκαετία του 1970, η Αποφράξεις Γλυφάδας παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχέτευσης σε σπίτια και επιχειρήσεις στη Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές της νότιας Αττικής.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Αποφραξεις Γλυφαδα υπόσχεται ότι η δουλειά μας γίνεται με εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα, ώστε να μπορείτε να ζείτε και να εργάζεστε άνετα στο χώρο σας. Καλέστε μας και θα είμαστε άμεσα δίπλα σας.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες για τα αποχετευτικά σας δίκτυα παραπάνω από 40 χρόνια. Προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία σε προσιτές τιμές. Η αποστολή μας είναι η παροχή γνώσεων και δεξιοτεχνίας σε κάθε εργασία. Οι πελάτες μας στα νότια προάστια της Αττικής είναι αυτοί που αναζητούν έναν τεχνικό που να προσφέρει ποιότητα, ειλικρίνεια και εγγυημένα αποτελέσματα, ώστε να είναι σε θέση να παραδώσει ένα εξαιρετικό προϊόν στον καταναλωτή και να φροντίσει το χώρο σαν να ήταν δικός του.

Σχολιάστε